PLASTIKS.cz

Hlavni stranka | Otazky | Kontakty
(+421) 903-276381
Slovensko  český 

Katalog výrobku

Blog / Novinky

Hlasovat

.

Blog / Novinky RSS 2.0

Názov: Plexisklový stojánek tvaru L - nový, Dále pro Vás predstavujeme plastové stojany na menu.Plexisklové stojany jsou vhodným doplňkem na Vašich na stolech v restauracích, barech, obchodech, nebo v jiných reprezentačních prostorách.

Vážení Zákazníci, naše stránka představuje pro Vás novou možnost vyhotovení plexisklovým stojánků ve formátu A4, A5, A6, A7. Výšku a šířku stojanu můžeme přizpůsobit podle Vašich představ stačí nám zavolat nebo napsat e-mail. 

Dále pro Vás představujeme z naší nabídky plastové stojany na menu. Jsou vyrobeny z kvalitního AKRIL čirého nebo barevného. Různé tvary a typy, dle Vašich přání. Možnost potisku loga firmy na stojan.Plexisklové stojany jsou vhodným doplňkem na Vašich na stolech v restauracích, barech, obchodech, nebo v jiných reprezentačních prostorách.

Nové druhy informačních stojanů dále jsme se rozhodli vytvořit i pro kategorii závěsných cenovek!

Do nového roku s novými produkty!

K nejžádanějšímu zboží z naší nabídky se jednoznačně řadí pultové stojánky tvaru L . Proto jsme se rozhodli rozšířit naši nabídku o další atraktivní produkty v této kategorii. Z nových produktů můžete směrovat svou pozornost například na displej na stopce , nebo praktický držák na informační leták s kapsou, a jiné.

Nové druhy produktů jsme se rozhodli vytvořit i pro kategorii závěsných cenovek.

Těchto praktických závěsných pomocníků jistě ocení v nejednom obchodě. Z nové nabídky vybíráme například: držák jmenovky na dveřeplastikovou visačku, informační tabuli s háčkem, cenovku na trubky, a jiné.


Vystavovač na kávové kapsle, dále nabízíme stojany na mobilní telefony, mp3 přehrávače a podobnou drobnou elektroniku

Do naší nabídky jsme zařadili nový produkt. Jsou to různé vystavovače , držáky a stojany na kávová kapsle.

Tento výrobek jistě ocení nejen prodavači kávy či hotely nabízející snídaně formou švédských stolů, ale i domácnosti, které chtějí mít vše pěkně uspořádané a uložené.

Nabídka je pestrá, ale pokud byste si přáli vlastní design, pro naše návrháře není problém přizpůsobit se Vašim požadavkům.

Dále nabizime stojany na mobilní telefony, mp3 přehrávače a podobnou drobnou elektroniku. Umíme vyrobit jakékoliv rozměry podle Vašich přání.


Vhodné do domácností i do prodejních prostor.


Použitím obojstranných Lepiace pások, spoločnosť G3 sro, nám dodáva obojstranné penové lepiace pásky

Naše společnost při výrobě specifických produktů spolupracuje is dalšími firmami a používá jejich výrobky.

Jednou z nich je i společnost G3 sro, která nám dodává oboustranné pěnové lepící pásky.
Používání těchto pásek se v současnosti stává čím dál tím častěji, může vhodně nahrazovat Šroubované, nýtované či svařované spoje.Tento způsob spojování přináší mnoho zlepšení.

Plastiks s.r.o. používá takové pásky na výrobu kapes se samolepícím páskem.
Taková kapsa ochrání papírovou informační vložku od vnějšího poškození. S pomocí zmiňované pásky umístěné na zadní straně se pak snadno připevní na většinu povrchů.

  << předchozí   1   2